Ιστορία

Άκου μια ιστορία.. Είναι Κάποιος που κάθεται μπροστά σε μία γιγαντο-οθόνη. Αυτή είναι χωρισμένη σε πολλά παραθυράκια, αλλ...


Άκου μια ιστορία..

Είναι Κάποιος που κάθεται μπροστά σε μία γιγαντο-οθόνη.
Αυτή είναι χωρισμένη σε πολλά παραθυράκια, αλλά δύο από αυτά είναι τονισμένα με κόκκινο περίγραμμα.
Σε κάθε ένα από αυτά τα παραθυράκια υπάρχει ένας μετρητής, που γίνεται πότε κόκκινος και πότε πράσινος.
Όταν σ'αυτά τα παραθυράκια τα νούμερα των ενδορφινών (ορμόνες υπεύθυνες για τα χαρούμενα συναισθήματα πιρι πιρι πιρι)  φαίνεται να ανεβαίνουν και ο μετρητής γίνεται πράσινος, αυτός ο Κάποιος παρατάει ό,τι κάνει και όλα τα άλλα εκατομμύρια παραθυράκια της οθόνης και εστιάζει σ'αυτά τα δύο με το κόκκινο περίγραμμα.
Ευτυχώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά και δεν χρειάζεται παρά μόνο το πάτημα ενός διακόπτη για να πέσουν κατακόρυφα τα νούμερα αυτά στα δύο παράθυρα.
Τα κορίτσια που απεικονίζονται στα δύο παράθυρα αυτά, λοιπόν, κοιτώντας ψηλά τον ουρανό με απορία αναρωτιούνται πώς γίνεται έτσι ξαφνικά να αλλάζουν τα συναισθήματά τους και θλίβονται, ενώ ταυτοχρόνως να έχουν τόσο ΕΝΤΟΝΗ ανάγκη για αλκοόλ, σοκολάτα και σεξ.
Κρίμα που δεν θα μάθουν ποτέ γι' αυτόν τον Κάποιο και τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ λόγο που από τόοοσα εκατομμύρια παραθυράκια ο Κάποιος διάλεξε τα δικά τους για να τα περιβάλει με αυτό το κόκκινο περίγραμμα..

THE END

X.E.


You Might Also Like

0 σημειώσεις

.

.