...εσύ παλεύεις;

Πριν λίγο ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος μου έστειλε ένα e-mail που με μάγεψε. Πιο πολύ με αφύπνισε θα τολμούσα να πω. Σας το παραθέτω λο...

Πριν λίγο ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος μου έστειλε ένα e-mail που με μάγεψε. Πιο πολύ με αφύπνισε θα τολμούσα να πω. Σας το παραθέτω λοιπόν, γιατί τα ωραία πρέπει να τα μοιραζόμαστε :)

* * *

"Το πιο δύσκολο κομμάτι μιας σχέσης, εκτός βέβαια από την εμπιστοσύνη, είναι η συμπόρευση της διαφορετικότητας. Η αρμονική σύζευξη δύο μέχρι πρότινος αλλότριων, από το πουθενά συναντώμενων κόσμων. Είναι η μαγεία αλλά και η πρόκληση. Το θαύμα αλλά και το μυστήριο.
Και απαιτεί ακούραστη πάλη, θέληση ανθεκτική στα πάντα.
Είχα αρχίσει να εξαντλούμαι. Σε μαραθώνιους συζητήσεων όπου τα συναισθήματα μου έπρεπε να τεθούν υπό μεγεθυντικό φακό. Μα δεν το βλέπεις ότι η σφυγμομέτρηση των όσων αισθανόμαστε τα καταστρέφει; Η μετουσίωση των συναισθημάτων σε λόγο ισοδυναμεί τουλάχιστον με απόπειρα θανάτωσής τους.
Με κατηγορούσες ότι δεν αφηνόμουν συναισθηματικώς επειδή βαθύτερα έτρεμα τη μοναξιά.
Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί αυτό που ζω να είναι τόσο δυνατό που να νιώθω ότι βιώνω ένα όνειρο; Τα όνειρα δεν τα εξηγείς μάτια μου. Είναι σα να τα πολεμάς."

 apisteuto...kai isws n min t katalavainume kai emeis merikes fores p kinumaste m enan fako sto xeri.;) 
* * *

Και μία φράση μου έμεινε.. αυτή η τελευταία "Τα όνειρα δεν τα εξηγείς μάτια μου. Είναι σα να τα πολεμάς." και μαζί με την παρατήρησή της στο τέλος αποφάσισα να αφήσω τον φακό στην άκρη και να να ψαχουλέψω λίγο με τα χέρια και τα μάτια κλειστά.. Άλλωστε ποιός μπορεί να αμφισβητήσει την δύναμη της αφής;


You Might Also Like

2 σημειώσεις

  1. Πόσο όμορφοοοο!!!! "Μα δεν το βλέπεις ότι η σφυγμομέτρηση των όσων αισθανόμαστε τα καταστρέφει; Η μετουσίωση των συναισθημάτων σε λόγο ισοδυναμεί τουλάχιστον με απόπειρα θανάτωσής τους." Και πόσο μεγάλη αλήθεια!!Με συγκίνησε τόσο πολύ.. Ίσως επειδή αυτή τη χρονκή περίοδο ζω κι εγώ ένα όνειρο κι αυτά τα λόγια με αγγίζουν όσο τίποτα.. Ζήσε αυτό που σου δίνεται και μην προσπαθείς να το καταλάβεις. Απλά ζήσ'το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι περίεργο γιατί εμένα μου συνέβη ακριβώς το αντίθετο.. δεν ζω δηλαδή ένα όνειρο αλλά μ' έκανε να ψάξω τρόπο να κάνω την πραγματικότητά μου ένα..:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

.

.